Aanbevelingen

“Bedankt voor je cd! Ik heb hem vanmiddag opgezet, het is echt bijzonder mooie muziek.

Een cd die ik zeker vaker ga luisteren.”

“Het resultaat is een sfeervol album waarbij alles in dienst van de compositie staat.” (in Muziekwereld, 1-2018)

Muziekwereld, magazine Ntb

“Ik geniet van je cd. Als jarenlange fan van Brad Mehldau begrijp je dat ik de vergelijking wel moest maken. Dat de sax zoveel ruimte krijgt op jouw plaat is erg goed, en Luctor is toch wel de beste track.”

“Nieuwe site aan het maken met Bay of Poets op Spotify. Had ik al verteld dat het een heel lekker album is? Je kunt echt catchy dingen schrijven, ik heb regelmatig riffjes uit Bay in mijn hoofd zitten.”

Like the album’s namesake, the nine compositions performed here by the group move between the serene and the turbulent, blending soul and Latin influences with bold jazz improvisation. (magazine University of Chicago, zomer 2018)

UChicago Magazine

“We hebben vanochtend met veel genoegen naar jullie cd geluisterd. Het is musiceren in een heel intieme, poëtische en vreedzame sfeer. Was de rest van de wereld ook maar zo beschaafd.”

“Wat een ontzettend leuke verrassing, je cd. Vandaag had ik tijd om ernaar te luisteren. Puur genot.”

Bay of Poets vind ik echt geweldig. Heb nu in diverse settings gedraaid. February March is mijn favoriet. Met name de autorit afgelopen dinsdag over de Arlberger Pas in Oostenrijk was extra mooi daardoor.”

“Ik vond het interessante en spannende muziek, maar toch toegankelijk.”

bezoeker optreden JazzConnect

“Geweldige cd, Harald. Ik heb nu al een favoriet nummer: Suspended Beliefs.”

“Ik was dit weekend in Groningen, heen en weer ruim 400 kilometer en je cd is niet uit de cd-speler geweest. Erg fijn om maar te luisteren, mooi consistent album qua sfeer en toon, groot compliment voor de composities en de samenhang.

Deed mij stilistisch en qua klankkleur erg denken aan een favoriet album van mij: Neighbourhood van drummer Manu Katché op het ECM-label. Vooral het eerste nummer op je cd heeft een sterke gelijkenis met Neighbourhood, mooie John Patitucci-achtige baslijnen.”

“… duidelijk een liefhebber van de jazz (…) die er zo veel aandacht en tijd in steekt dat er nu het album Bay of Poets uit geboren is.” (in Jazz in the Evening, NPO Soul & Jazz)

Edwin Rutten

“Ik was uitermate verrast toen ik dit stuk het voor het eerst hoorde, het maakt gelijk de titel duidelijk: Bay of Poets. Hele poëtische muziek, heel goed gespeelde muziek.” (in Co Live!, 11-2-2018)

Co de Kloet op NPO Soul & Jazz

“Ik ben ‘m meteen in de auto gaan luisteren, en hier thuis op Spotify gevonden, heel fijn. Riva’s Bells, February March lekker in het gehoor, North Carolina maakt dat je zin krijgt in een borrel in een bar met donker pluche.”

“Mooie en spannende composities en mooi samenspel.”

“… sterke nummers en mooie unisono thema’s.” (in Jazzflits, april 2018)

Jazzflits

“De muziek die je maakt is “lekkere” muziek – er zitten zowel heftige als dramatische maar ook een beetje filosofische momenten in, leuke ritmes, prachtige melodieën.

Mag ik je een groot compliment maken voor de prachtige cd? Ik heb ervan genoten. De stijl spreekt mij erg aan en ik merkte dat ik bij een aantal nummers in een heerlijke ruststand dook. Heerlijke cd dus.”